Muurlan Wanhanajan markkinat 2019

Lauantaina 24.8.2019 Muurlassa kuhisee klo 11-14 oikein kaksien markkinoiden voimin: Muurlan Opiston pihapiirissä järjestetään Muurlan Wanhanajan markkinat ja samaan aikaan kyläkaupalla Elolauantai.  

Tähän mennessä Wanhanajan markkinoille on myyntipaikkansa varannut kolmisenkymmentä käsityöläistä tai yhdistystä ja monenlaisia tuotteita löytyy muunmuassa niin herkkusuille kuin sisustajillekin. Vielä tiistaihin 20.8.19 asti voi varata Hannele Niemiseltä myyntipaikan Wanhanajan markkinoille, jonne ovat tervetulleita kaikki myyjät itsetekemillään tuotteilla. Hannelen tavoitat han.nieminen (at) gmail.com ja puhelimitse iltaisin numerosta 0400 432 136. 

YLEISTÄ WANHANAJAN MARKKINOILLA

Wanhanajan markkinat juontaa tuttuun tapaan Hannu Määttänen.

Ulkoalueella Martat paistavat lettuja ja myös makkaranpaistajat ovat paikalla. Opiston päärakennuksessa Jaanan Herkkupöytä tarjoilee lounasta sekä makeannälkään kahvia herkkujen kera. 

Kylien Salo on mukana wanhanajan markkinoilla. Heidän teltaltaan löytää Salon liikennepalveluiden edustajan, jonka kanssa voi keskustella Paikku-joukkoliikenteestä ja Muurlaan liikennöivistä vuoroista. Samasta teltasta löytyy YritysSalon edustaja esittelemässä alueen sijoittumispalveluita ja päivän aikana kuullaan myös Muurlaan yrityksensä tuoneen yrittäjän haastattelu. 

Uskelan Puukko ry pitää pajan ovet avoinna ja pajaan ja seuran toimintaan pääsee tutustumaan - ehkäpä iskee kärpänen osallistua Opiston puukkokurssille ja valmistaa itselleen oma puukko? 

Oletko kiinnostunut saamaan vihjeitä omasta tulevaisuudestasi? Nyt sekin onnistuu, sillä wanhanajan markkinoilla sinulla on mahdollisuus käydä ennustajalla.

Wanhanajan markkinat avataan Muurla -valssilla valssin säveltäjän, Janne Hammarenin, itsensä esittämänä klo 11.

 

Kuva: Sinikka Makkonen

Buhurt-ottelunäytökset kello 11.30 sekä 12.30 ja 13.30.

Buhurt-ottelussa ottelijat ottelevat historiallisiin haarniskoihin pukeutuneina tylpillä aseilla. 
Buhurt-harrastajia on paikalla vastaamassa lajiin liittyviin kysymyksiin. 

Yleisöllä on myös mahdollisuus itse ottaa tuntumaa lajiin ja kokeilla lajin harjoituksissa 
käytettävän rengastornin lyömistä miekalla, kirveellä tai nuijalla.    

Varmasti mielenkiintoista!
OHJELMAA LAPSILLE PÄIVÄN AIKANA:

Tänä vuonna pajan mäellä pääsee seuraamaan kanien hyppykilpailuja. Suomen Kanihyppääjät ry kokoaa mäelle kanien estehyppyradat mini-, helppo mutka- ja keskivaikea mutkasarjan kilpailuille. Hevosten esteratsastuksen tapaan radalla hyppää vain yksi kani kerrallaan, joten kanien hyppykisoja pääsee seuraamaan pitkin markkinapäivää. 

Taatusti hellyttävää! 

SPR:n nukkesairaalasta löytyy apua ja hoito-ohjeita nukkejen erilaisiin vaivoihin ja pipeihin, joten omat nuket kannattaa ottaa mukaan ja hoidattaa SPR:n teltalla.  

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUURLAAN JA MARKKINOILLE KOKO PERHEEN VOIMIN VIIHTYMÄÄN, YLLÄTTYMÄÄN JA NAUTTIMAAN!